Friday, October 8, 2021

Kemas Kini Perpustakaan Maya

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama tak jenguk perpustakaan maya Sha di Google Play Books.. Hehehe.. Semalam dan hari ini memang sibuk mengemas perpustakaan maya je sampai tak sempat nak jalan-jalan blog kawan-kawan.. Kebetulan baru ada fungsi untuk membuat rak, memang Sha sibuk mengasingkan buku je lah semalam.. Susun ikut penulis supaya senang nak akses dan cari buku untuk di baca.. Sha ada dua perpustakaan maya dan hampir 80 peratus buku dalam rak maya Sha tu bahasa Inggeris.. hahaha.. 

Ini keadaan tanpa rak..

Ini pula selepas dibuatkan rak.. Senanglah nak cari dan baca..

8 comments:

  1. Alhamdulillah. Memudahkan nanti nak ulang baca atau mencari.

    ReplyDelete
  2. X pernah guna google play books. Tapi nak cuba teroka la nanti.

    ReplyDelete
  3. Nampak lebih tersusun apabila dah ada rak.

    ReplyDelete
  4. Lepas baca blogpost ni, cepat2 semak.. ehhh, iya la .. bru perasan fungsi shelve tu.. nak susun dlu buku2

    ReplyDelete
  5. Mudah nk membaca dan tgk tajuk2 yg belum baca lg

    ReplyDelete
  6. Ingatkan buku fizikal je yang ada rak, ebook pun sama ye

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »