Monday, October 4, 2021

Minuman | Three Tea: Teh C Special Pandan & Coconut

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sedap.. Sha sebenarnya ragu-ragu nak minum tapi demi content blog, Sha belilah juga dari 7Eleven.. Buat pengetahuan semua, Sha tak suka teh susu.. Sha akan minum bila terpaksa je.. hahaha.. Tapikan.. Teh C rasa Pandan Coconut ini kena betul dengan tekak Sha.. Sebabnya rasa teh tu tak terlalu kuat.. Ada rasa teh tu cuma rasa pandan kelapa tu lebih mendominasi hingga Sha rasa selesa untuk minum sampai habis.. hehehe.. Owh ya, air ini agak manislah juga.. Buat yang tak berapa suka manis, pasti tak akan suka air ini.. Rasa manis tu melekat di lidah... Sha pun beli sekali ini je.. Nak beli lagi mungkin taklah walaupun sedap tapi masih lagi minuman berasaskan teh.. hehehe.. Kalau kopi tu ada jugalah rasa teruja nak beli lagi..

Warna dia pun ada kehijau hijaun gitu.. hehehe.. Sajalah tuang dalam gelas nak tengok warna air tu.. kikikiki.. Harganya kalau tak silap Sha lah dalam RM3.90 untuk 1 tin ini..

8 comments:

  1. Ammi pun teh masuk list bila betul2 rasa teringin. Kalau tak tu mmg stick pada kopi jelah

    ReplyDelete
  2. first time nampak minuman ni. tak pernah try lagi

    ReplyDelete
  3. sy kurang minum teh.. badan byk angin.. hihi
    kalo kopi mesti laju je nk try ni!

    ReplyDelete
  4. Tak sangka ada juga air teh versi pandan dan kelapa.

    ReplyDelete
  5. Macam-macam perisa sekarang kan untuk tarik pembeli. Layan kan je. Ikut tekak sedap beli lagi kalau tak emm sekali tu je lah

    ReplyDelete
  6. macam limited je minuman ni , ccl belum pernah jumpa di 7e

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap. Tapi kalau manis sangat memang lambat sikit nak habis.

    ReplyDelete
  8. Nampak sedap tp manis pulak. Packaging menarik

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »