Thursday, October 7, 2021

Farm Fresh: Henry Jones Organic Susu Protein

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha beli sebab kotak dia cantik.. hahaha.. Rasa dia pun bukanlah yang pelik-pelik.. Susu protein ini rasa dia sama je macam susu biasa.. Sedap minum sejuk sebelum tidur.. hehehe.. Tapi seriuslah, bungkusan dia nampak klasik kan..

RM2.90

6 comments:

  1. wah kena rasa ni, awk please follow blog saya satu lagi... https://foreveryuslina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ingat kan Jus kurma, seolah2 kotak gitu kan...

    ReplyDelete
  3. Brand Farm Fresh ke sha? dah byk keluaran susu tak terkejar nak minum huhuu..shida xdapat lg cari yg banana milk tu..

    ReplyDelete
  4. kotak dia memang cantik. Susu macam ni memang sedp diminum sejuk.

    ReplyDelete
  5. Susu ni ada staf kata tak ada halal.. xpernah beli lg

    ReplyDelete
  6. betul tu tertarik juga dengan design yg santai

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »