Thursday, October 7, 2021

Nestle Crunch Ice Cream

Assalamualaikum..
Hye semua..

Aiskrim yang mewah dengan harga yang berbaloi.. Sha cakap mewah sebab aiskrim ini selain vanila dan bersalut coklat tapi ada extra coklat yang tebal dibahagian tengahnya juga.. Memang puas hatilah kalau makan aiskrim ini.. Sha yang memang menggemari vanila dan coklat sanagta berpuas hati dengan aiskrim ini.. Berbaloi-baloi tau kalau beli.. hehehe..

RM1.80

 Lapisan coklat yang kaya kepingan beras di bahagian luarnya..

Ais krim berperisa vanila dan ada coklat di bahagian tengah dia..

11 comments:

  1. febret jgk aiskrim ni.. tp dh lama xbeli.. hihi

    ReplyDelete
  2. Memang puas hati makan aiskrim nestle crunch ni. Mewah luar dalam dengan coklat. Rasa pun sedap!

    ReplyDelete
  3. sedap! paling suka yang bahagian dalam

    ReplyDelete
  4. tapi dana tak puas makan aiskri ni hheheheh aiskrim nya sikit je kak

    ReplyDelete
  5. coklat bahagian tengah tu yang buat syok.

    ReplyDelete
  6. Belum pernah cuba lagi.
    Suka ice cream macam ni coklat vanilla

    ReplyDelete
  7. Zaman sekolah dulu selalu beli aiskrim ni. Murah dan sedap.

    ReplyDelete
  8. pernah makan sekali sha..heheee.. okay sedap juga lah!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »