Friday, October 22, 2021

Filem US | Jennifer's Body (2009)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bila Jennifer dijadikan korban kepada satan untuk sebuah kumpulan rock Low Shoulder terus popular namun yang menjadi masalah Jennifer bukanlah anak dara.. Ini menyebabkan badan Jennifer diambil alih oleh satan.. Jennifer mulanya nak makan Needy kawan baik dia tapi tak jadi.. Sebaliknya dia muntahkan cairan hitam dan blah.. Besoknya elok je Jennifer ini datang sekolah dan makan pelajar.. Adoi ai.. Lepas tu Needy ini dia peliklah tengok Jennifer ini kan.. Sampailah ada satu malam tu Jennifer bagi tahu hal yang sebenar.. Needy pun mulalah menyiasat macam mana nak hapuskan satan tu.. Memang ohsemlah bila penjahat dan heroin dia perempuan.. Ending dia tu paling memuaskan hati bila Needy pergi cari kumpulan rock tu dan balas dendam..

Jennifer´s Body
2009 ‧ Horror/Comedy ‧ 1h 42m
Jennifer becomes possessed and turns into a succubus after she is sacrificed to Satan. When her best friend Anita learns about it, she has to stop Jennifer before she attacks her lover Chip.

2 comments:

  1. saya suka filem ni. banyak kali tengok. kesian Jennifer tu kan. huhu

    ReplyDelete
  2. Seram tak huhuhu takut nak tenguk kalau ada satan gondol ni. hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »