Saturday, October 23, 2021

Nescafe Classic: Kopi Kedah Edisi 2021

Assalamualaikum..
Hye semua..

Nescafe datang lagi dengan edisi Kopi Kedah.. Tin edisi 2021 ini lebih cantik dan menarik untuk dijadikan hadiah.. Ada yang berminat?? Kalau berminat tinggalkan komen dibawah.. Sha nak belanja satu tin Kopi Kedah buat anda yang berjaya menjadi orang ke 10 tinggalkan komen "Coffee and books are the great addictions".. 

Sha belumlah lagi rasa Kopi Kedah Edisi 2021 ini.. Baru je dapat dan Nescafe Gold edition masih ada lagi.. Tunggu yang tu habis baru kita buka Kopi Kedah ini.. Buat masa ini jom kita layan corak pada tin dia dulu.. hehehe.. Edisi lama boleh klik Nescafe Classic: Kopi Kedah.. 

Aduh!! Menawan sungguh.. Siapakan diantara anda yang bertuah mendapatkan 1 tin Kopi Kedah Edisi 2021 ini..

170g je isi dia..

Pembungkusan plastik dia pun cantik.. 

5 comments:

  1. Coffee and books are the great addictions

    ReplyDelete
  2. ada tengok kat mall haritu haha mesti sedap kopi ni

    ReplyDelete
  3. Coffee and books are the great addictions - sis cuba. hehe

    ReplyDelete
  4. Macam2 jenis nescafe dah ada ye skrg.. dh ketinggalan dah lea ni.. hehe

    ReplyDelete
  5. "Coffee and books are the great addictions". wah baguslah dah ada nescafe versi kedah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »