Wednesday, October 20, 2021

Random Photo #20 2021

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jomlah layan entry bergambar dari Sha.. Ada gambar makanan dan juga kenangan..

Acar buah.. Jiran tangga atas bagi..

Yeah!! Akhirnya jumpa juga aiskrim Icy Grape ini.. Susah betul nak cari.. Bila dapat, kita penuhkan peti ais.. hehehe.. Solero tu memang wajib beli, kesukaan Amani..

Tukang petik jagung.. Hehehe.. Pokok serai tu kemain meriah.. Nak kena trim nanti..

Beli chicken chop+spaghetti untuk anak-anak.. Sesekali layan kan permintaan anak-anak lepas penat PdPR..

Kawan pejabat bagi kacang macadamia yang belum kopek.. Sedap rasa dia.. Tak sama macam yang dah siap kopek tu.. hehehe..

Kenangan satu waktu dahulu.. Cuba teka siapa saya?? Hehehe.. Nanti claim hadiah dengan mak saya ye.. 

Aiskrim pun dah ada dalam mesin sekarang ini.. Tapi mahallah dari harga biasa.. Maaflah gambar tak terang.. Pencahayaan tak cukup.. hahaha.. Sha jumpa mesin aiskrim ini dekat RnR Jejantas Sg. Buloh..

4 comments:

  1. kak sha agak-agak nak ambik anak angkat tak?saya mau..hahahaha best tgk peti ais full ice cream

    ReplyDelete
  2. tu dia..berderet ice cream yer. pic last, emmm...

    ReplyDelete
  3. Gamba dalam drawer tu.. Sebijik perangai kyra. Dia siap duduk dalam drawer kat coffee table. Terkejut ammi berlari bawak khilfi dlm perut

    ReplyDelete
  4. susah nak teka baju pink tu Imani ke Amani. Adakah pengaruh cerita Doraemon? Masuk laci boleh jumpa mesin masa? hehe. Kalau jumpa roger auntie ye. Nak try jugak.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »