Monday, October 25, 2021

Nestle Gold Crunchy Oat Granola

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tekak ini dah biasa dengan produk Nestle kan.. Maka mencari jugalah Granola dari rangkaian Nestle.. Sha cuba yang ini.. Memang berbaloi dan puas hatilah beli.. Sudahlah rangup, rasanya juga menepati tekak Sha.. Alhamdulillah.. Makan ini sebagai sarapan bersama susu pun mampu mengenyangkan Sha.. Memang sekarang ini dah kurang makan nasi.. Tapi badan maintain gitu juga.. hahaha..

Nestle Gold Crunchy Oat Granola (315g) - RM13.15
Made with Crunchy Oats & Cornflakes

Banyak juga isinya.. 

Tuang dalam mangkuk.. Tuang susu.. Makan.. Sedap.. Tambah-tambah dia rangup.. Memang bestlah krup krap, krup krap.. hehehe

4 comments:

  1. Nampak sedap yang ni. Bolehlah cari juga nanti.

    ReplyDelete
  2. tak pernah cuba lagi yang ni .. boleh cari cuba nii hee

    ReplyDelete
  3. granola memang best..lagi crunchy kan kak

    ReplyDelete
  4. dekat box dia tu nampak macam honey star pulak

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »