Wednesday, October 13, 2021

Amazin' Grace: Granola & Nut Mix

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bila rasa granola yang dimakan adik-adik praktikal ini macam sedap je, mulalah rasa macam nak membeli juga.. Sha cuba yang Amazin' Graze dulu.. Lupa pula nestle pun ada produk Granola ini.. hehehe.. Tapi disebabkan produk Amazin' Graze ini memang dah ada dalam wishlist, kita cuba dulu yang ini.. Cepat juga penghantaran dia.. Sha suka kotak dia yang besar dan cantik.. Memang secure habislah produk yang kita beli tu.. Berbaloi bila dapat produk percuma dan penghantaran percuma.. kikiki..

Cantik betul kotak dia..

Kemain besar kotaknya.. hehehe.. Isinya tak adalah banyak..

Amazin’ Nuts Variety Box - RM39.90

Mini Sweet Chilli Nut Mix - 2
Mini Pandan Coconut Nut Mix - 2
Mini Coconut Curry Nut Mix - 2
Mini Zesty Maple Nut Mix - 2

Hazelnut Blackforest Granola - RM19.90

Triple Delight Minis ini percuma.. Sha dapat Granola Banana Bread, Granola Coconut Kaya & Nut mix Pandan Coconut..

8 comments:

  1. pakejnya amat cantik...

    memang catching

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap. Tak pernah lagi cuba produk ni.

    ReplyDelete
  3. nampak sedap Sha. bolehlah beli nanti. penghantaran tip top, takdelah risau sampai kacang hancur je nanti

    ReplyDelete
  4. wow macam-macam ado....dapnya sha

    ReplyDelete
  5. cantiklah kotak dia, kita pun rasa happy bila brand tu appreciate customer walaupun cuma packaging je

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »