Tuesday, December 8, 2020

Makanan | KFC Crunchy Tandoori

Assalamualaikum..
Hye semua..

Dah cuba ke KFC Chicken Tandoori? Sha baru dapat beli ahad lepas.. Singgah KFC lepas balik dari beli barang rumah.. hehehe.. Sha beli set 2 ketul ayam.. Okaylah.. Rasa rempah tandoori tu dekat ayam dia bukan sekadar di kulit.. Sha suka rasa dia.. Pedas, manis tu memang ngamlah.. 

Cantik betul kotak dia.. hehehe..

Rempah merah yang menyaluti ayam.. Nampak sedap dan menyelerakan.. Cuma agak tak berbaloilah pada Sha untuk harga RM15 lebih dapat ini je.. Ayam KFC pun dah makin kecil..

7 comments:

  1. kita tak try lagi... yelah sekarang ayam kfc dah makin kecil... tapi lama dah tak beli ayam kfc rindu lak, asik layan mcd je sebab nak beli mainan

    ReplyDelete
  2. betul kak sha, ayam kfc skrg mmg makin kecil..tak mcm dulu kan

    ReplyDelete
  3. Baru nak tanya, kenapa ayam kepsi makin lama makin kecil. Sebab kawan-kawan dan saudara mara PC selalu jadikan perdebatan kenapa ayam KFC semakin kecil.

    ReplyDelete
  4. mesti bau rempaah dia lagi kuat. nampak sedap juga :)

    ReplyDelete
  5. Belum try lagi. Teringin nak makan ni!

    ReplyDelete
  6. Cantik kotaknya. Tapi kat tempat saya dapat kotak yang biasa tu je.

    ReplyDelete
  7. amboi harga dia kemain ya..
    nak try tapi mood nak makan kfc x smpai lagi..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »