Wednesday, December 16, 2020

Kursus Asas Woodball

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Pagi Sha ke padang ragbi untuk bermain woodball di gate yang baru.. Padang yang selalu kami main dalam proses baik pulih.. Main dalam 2 jam je.. Regangan badan dan biasakan diri dengan laluan.. Petangnya pula ada taklimat.. Esok ada pertandingan pula..

Borang kehadiran isi online je sekarang ini.. Mula kursus jam 2.15 petang..

Antara yang perlu setiap kali nak berkursus.. Hehehe.. Buku nota dan kudapan..

Peralatan Woodball.. Mallet, bola dan tiang gol..

5 comments:

  1. Selamat berkursus, woodball ni sejenis sukan ek? Memang tak tau ��

    ReplyDelete
  2. Macam tak pernah tahu permainan ni

    ReplyDelete
  3. kak sha nanti share la video cara2 main woodball ok

    ReplyDelete
  4. first time dengar nama sukan ni..
    sama mcm petanque tu (dulu ingatkan budak2 hipster spell petang as petanque heheheh)

    ReplyDelete
  5. lama dh nk main tp tak ada kelengkapan.. heheh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »