Sunday, December 27, 2020

Hershey's Dark Chocolate

Assalamualaikum..
Hye semua..

Masuk je 7Eleven, pasti banyak makanan baru yang boleh dicuba atau promosi beli satu percuma satu.. Lama tak masuk sini demi menjaga poket.. hehehe.. Tapi semalam terjebak juga sebab nak beli tambah nilai telefon.. Jalan-jalan cuci mata dan ternampak coklat ini.. Perkataan 'Dark Chocolate' tu sangat menggoda.. Maka belilah satu.. Memang berbaloi dengan harganya.. Pada Sha lah sebab rasa coklat gelap yang sangat mewah dan memuaskan lidah Sha.. Tambahan pula bekasnya sangat eksklusif.. 

RM7.90

Inilah rupanya bila dah dibuka.. Coklat tu berbentuk bulat-bulat dan ada lebih kurang 29pcs.. Bekas tu tin tau..

6 comments:

  1. 29pcs ni, kalau atie , habis skali bukak uhhuhu

    ReplyDelete
  2. waaaa... dark chocolate!!! mst sedapppp... hersheys plak tu

    ReplyDelete
  3. wow nicenya coklat dalam tin. Kalau saya mesti tergoda gak nak membeli tu.

    ReplyDelete
  4. suka chocolate hersheys tp yg dark tk pernh try

    ReplyDelete
  5. tak pernah lagi makan dark choc hersheys ni. Boleh try jugak ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »