Wednesday, December 9, 2020

Training Woodball

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pagi tadi sempatlah bersenam tari sekejap sebelum memulakan laihan woodball.. Agak mengecewakan sebab momentum dah tak berapa cantik.. Agak lama juga tak main, tu yang ke laut dalam pergerakan.. hehehe.. Minggu lepas padang dalam pembaikpulihan, tak boleh nak training.. Minggu ini baru boleh main, dapatlah pagi tadi.. Kebetulan pula cuaca cantik hari ini, berpeluh-peluhlah badan.. Satu gate je pukulan cantik, yang lain semua ke laut dalam terbenam.. Hahaha.. Hari ini mata cecah 103.. Sepatutnya kena maintain bawah 100 tapi memang jenuh nak cari momentum bila stop main.. Next week baru main lagi lepas tu ada tournament pula.. Harapnya dapatlah cari momentum balik.. 

Pakai topi supaya muka tak berbelang..

4 comments:

  1. Mrs. A tak reti main woodball hehehe

    ReplyDelete
  2. arapnya dapatlah cari momentum balik.. selamat beriadah kak

    ReplyDelete
  3. atie tak pernah tau apa permainan woodball ni ... ni baru lepas googled

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »