Tuesday, December 22, 2020

Jamuan Selamat Tinggal 2020

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah, hari ini masih lagi berpeluang berkumpul dan meraikan hari ulang tahun serta mengucapkan selamat tinggal pada 2020.. Buat awal sebab ada yang nak bercuti bermula khamis ini sampailah ke hujung tahun.. Lepas tu esok nak audit, kami nak berkemas lah.. Mana yang boleh nak diubah suai, nak dibuatlah hari ini.. Tu yang bawa banyak makanan.. Boleh makan sampai petang.. hehehe..

Kek Happy New Year..
Victoria Sandwich (Pandan Cheese)

Laksam.. 

Nasi, ayam berempah, kari mamak, sambal belacan dan pepes ayam..

Oden..
Guna pes tomyam thailand dan pes asam pedas adabi..

Sha order sandwich je dengan rakan sekerja..

Kek untuk belated birthday staf dan bos.. (September)

7 comments:

  1. sedapnya nengok semua makanan tu kak oi... kat opis aritu buat perpisahan boss... pun makan nasi berlauk best kalau pot luck gini ... macam-makanan ada dan santai2 je

    ReplyDelete
  2. ramainya juadah
    Semoga 2021 lebih cerah sinarnya

    ReplyDelete
  3. meriah tu...best best! ada plan gak, next week kot.. in sya Allah. nak wat makan2 je pun

    ReplyDelete
  4. farewell utk 2020 ! hopefully 2021 akan ok

    ReplyDelete
  5. ish rindunya nak makan makan hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »