Thursday, December 31, 2020

Goodreads | Reading Challenge Disember 2020

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Memang berpinar-pinar mata membaca ebook je bulan ini.. Hehehe.. Kebanyakkan ebook yang Sha baca ini percuma je, ada yang Sha dapat melalu trial pack dan ada yang free je di Google Play Book.. Aplikasi lain pun banyak.. Buku pun Sha dah tak berapa beli sangat tahun ini, lebih pada ebook sebab senang nak simpan.. Rak buku dah padat sangat dah.. hehehe.. Nanti kita buat perjalanan buku Sha sepanjang 2020 pula ye..


Sha pulun baca semua buku di bawah ini sebab dapat 7 hari trial free dari Oakbee Buffet.. Sha guna akaun biasa, tak link dengan uPustaka PNM, jadi pilihan buku dia lebih banyak dan terkini.. Buku-buku terbitan Gempakstarz, Karangkraf dan juga Fixi.. Jenuh juga kejar masa nak habiskan dalam 7 hari.. hehehe.. Terlalu banyak yang ingin dibaca namun masa terhad.. hahaha.. 

3. Eli oleh Zint (ebook)

27. Weak Hero by Seopass, Razen - Online Comic

5 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »