Thursday, December 10, 2020

Makanan | Chocodap's

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ada kawan pejabat jadi ejen dan kebetulan ada promosi beli 5 percuma 1.. Memang Sha belilah.. Dah lama nak rasa sebenarnya.. Alang-alang ada promosi kan.. Lepas tu beli lagi tapi kongsi dengan kawan-kawan lain bagi cukup kan 5 untuk dapat percuma 1 pack.. Puas hatilah makan coklat dia.. Nanti boleh beli yang dalam balang pula.. Hehehe.. Ini bukan review berbayar ye.. Saja Sha kongsi dekat entry ini sebab ada promosi beli 5 dapat extra 1, tu je.. Sha beli sendiri ye coklat ini..

Beli 5 pack sebab nak dapat 1 pack (Yogurt+Truffle) percuma..
Sha beli 1 pack meteor, 2 pack coklat almond dan 2 pack coklat gelap hazelnut..
Almond Milk ini sedap..
Hazelnut Dark ini kesukaan Sha..

Yang ini Sha dapat percuma.. Dalamnya ada 25pcs Truffle+Yogurt..

Truffle
Merah - Chcoflake (Coklat dengan kepingan crunchy.. sedap..)
Hijau - Mango (Gabungan coklat dan mangga yang menarik..)
Ungu - Hazelnut (Sedap.. Yang ini memang akan jadi kesukaan Sha.. Rasa hazelnut yang sangat ngam dengan dark coklat)
Yogurt
Biru - White Plain (Ada rasa masam yogurt.. Menarik dan suprising..)
Pink - Strawberry (Rasa strawberry dan yogurt yang lembut..)
Kuning - Mango (Rasa mangga yang sangat mewah..)

1 pack coklat tu RM10..
Yang pack free tu RM12.. Untunglah kan.. Tambah bila tak ada kos.. Sha bayar RM50 dapat 6 pack..

8 comments:

  1. Suka gak chocodaps ni..kawan akak ada jual..memang selalu beli kat dia...choc dia sedap setanding jenama besar di pasaran

    ReplyDelete
  2. Terus terinhat iklan chovodap kat radio hehehe... dana nk try tp xtau camne tp bila akak kata sedap nanti nak try la

    ReplyDelete
  3. Wow. Makan sambil membaca atau menonton ni tak sedar dah habis.

    ReplyDelete
  4. ritu ada gak rasa kazen beli.. suka yang meteor tu ralit je makan..
    hahaha da buat macam makan kacang. yang milk almond x penah rasa lagi..

    ReplyDelete
  5. dap dap dap chocodap... sedap coklatnya

    ReplyDelete
  6. kawan saya ada cari coklat macam ni. thanks kaksha, nanti nak bagitau dia!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »