Monday, February 15, 2021

Aiskrim Nestle KitKat Gold

Assalamualaikum..
Hye semua..

Setelah beberapa hari mencari, akhirnya jumpa juga dengan aiskrim ini.. Memang sedap, mengancam dan berbaloilah dibeli.. Tekak dan lidah Sha jatuh cinta pada gigitan pertama.. Hahaha.. Hyper bola sangat ayatnya.. Tapikan harga dia memang berbeza-beza kot mengikut tempat yang menjualnya.. Ada tempat harganya RM4.90, yang ini Sha beli murah 40 sen.. Tak kisahlah, janji sedap dan bukan nak beli selalu pun.. Barang baik, susah nak jumpa.. Hahaha.. 

RM4.50

Meriah betul dia bubuh cumble tu dekat lapisan coklat tu.. Memang puas hatilah mengunyah..

10 comments:

  1. kita baru pernah try kitkat gold tu tapi yang sekerim kit kat gold ni tak pernah try... ramai dah tayang nak kene cari jugak nih

    ReplyDelete
  2. Kitaorang beli yang dalam kotak empat paket tu. Sebab ramai nak makan dan murah sikitlah...

    Memang sedap rasa macam makan aiskrim nestum. Manisnya takyah cakaplah, namalah aiskrim 😂

    ReplyDelete
  3. mmg puas hati kan makan ni , aduhhhhhhh rasa gold betul, like worth the money

    ReplyDelete
  4. memang sedappp.. akak boleh email details alamat kt nina ya

    ReplyDelete
  5. haritu duk try aiskrim yg oreo. hat ni belum cuba lagi hehe

    ReplyDelete
  6. Barang baik ni memang susah nak jumpa. setelah sekian lama mencari baru saya jumpa juga. Sedap dia punya coating bila bergabung dengan aiskrim dalam tu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »