Tuesday, February 9, 2021

Baker's Cottage: Kek Gulung

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kali ini Sha beli kek gulung dia pula.. Sebab ada diskaun terus beli dua, coklat dan pandan.. Anak-anak Sha lebih suka pandan dari coklat.. Sebab katanya coklat ada rasa pahit-pahit, diorang tak berapa berkenan.. hehehe.. Encik suami pula cakap pandan macam ada rasa masin sikit.. Gitulah.. Lain tekak yang merasa, lainlah pandangannya..

Dua ini RM14.90

Sepotong kek gulung pandan dan sepotong kek gulung coklat diatas piring.. Rasa kek ini pada Sha agak menarik.. Kek coklat ada rasa pahit-pahit sedikit tapi tak adalah keterlaluan, rasa dia hujung-hujung macam tu.. Pandan pula rasa dia okaylah.. Sedap tak adalah rasa masin.. Ke lidah Sha pelik.. hehehe..

9 comments:

  1. suka kek gulung pandan tp yg bakers cottage tk pernh try

    ReplyDelete
  2. wahhhhh saya suka makan kek gulung ni taruk aiskrim vanilla! hehehe

    ReplyDelete
  3. ini cake favorite yg wajib ada dekat rumah

    ReplyDelete
  4. Akak tak pernah try lagi... tapi suka kalau yang coklat tu jenis rasa koko dia kuat.

    ReplyDelete
  5. Sedap kek gulung ni. Tak pernah cuba lagi yang Baker's Cottage.

    ReplyDelete
  6. Haritu singgah Bakers Cottage!! Tpai macam dah banyak beli makanan lain, tak try yg ni pulak... nanti leh try.. hehe

    ReplyDelete
  7. Ayam golek kat baker's cottage ni sedap sangat. Tapi tak sure semua outlet ada ke tak.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »