Friday, February 26, 2021

Hershey's: Sprinkles 'N' Creme

Assalamualaikum..
Hye semua..

Menarikkan packaging dia.. Kalau ikut tekak Sha memang tak berapa suka coklat putih sebab rasa coklat putih ini lebih manis dari coklat biasa.. Tapi Hershey's: Sprinkles 'N' Creme ini tak manis.. Mungkin sebab ada sugar candy tu kot.. Dia rasa sedikit masam yang datang dari gula warna warni tu, buat rasa coklat putih tu tak manis.. Macam seimbang je rasa dia bila dekat lidah Sha.. Hahaha.. Harga jangan tanya ye, Sha lupa dah.. Beli minggu lepas coklat ini.. Lepas tu simpan dalam beg, ini baru makan.. Baru teringat.. Hehehe.. Tapi kalau korang teringin nak rasa boleh cari dekat 7Elevan.. Sha beli dekat situ, kat tempat lain tak ada pula nampak..


23 comments:

  1. akak pn tk brp kalo coklat putih sbb manis tp cantik packagingnya

    ReplyDelete
  2. Dapp nyerπŸ‘†πŸ‘†
    Sha nanti bagi address yerπŸ˜‰πŸ˜‰
    Boleh wasap 010 8890789 🌹

    ReplyDelete
  3. Sesekali makan white chocolate okay lah. Sedap lagi dark chocolate yang kurang manis dan pahit pahit sikit :)

    ReplyDelete
  4. Putih mix dengan warna warni candy tu menarik la pulak.

    ReplyDelete
  5. First time nampak hershey's flavour ni.

    ReplyDelete
  6. so colourful!!!!!! nak cari la nanti

    ReplyDelete
  7. sedapnya. tak pernah jumpa ni coklat yg ni..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Tak berapa manis mungkin sebab sprinkle tu..

      Delete
  9. cantiknya warna dia... mesti sedap.

    ReplyDelete
  10. Kalau su mmg cari coklat putih...tapi lagi best kalau dapat dark choco

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dark choco tetap di hati.. 🀀🀀

      Delete
  11. white coklat mmg x dinafikan manis letingπŸ˜„

    ReplyDelete
  12. warna coklat dh menarik! tp coklat putih tak berapa suka sbb manis

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »