Friday, February 12, 2021

Nescafe Latte: Milk Tea

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam Sha terima sample dari Nescafe.. Hehehe.. Teruja rasanya dapat sample free dari Nescafe.. Dapat 2 sachet.. Makin banyak pula rangkaian minuman dari Nescafe ini.. Milk Tea ini sedap dan tak berapa manis.. Okaylah untuk yang tak suka manis.. Just nice je rasa dia..


Comel je dia punya packaging sample..

Dapat 2 sachet..

11 comments:

  1. what do you say if coffee meets tea?
    i'll say hurmm can not imagine hows the taste is haha

    ReplyDelete
  2. Naniey x boleh minum yang ni. Bau die pening kepala sikit.. Naniey suka yang caramel tu..

    ReplyDelete
  3. Wahh ada baru lagi. Betul tu, makin banyak pulak rangkaian nescafe. Best dapat sample, boleh rasa dulu.

    ReplyDelete
  4. wow..taste baru ke..nk cuba nnt :)

    ReplyDelete
  5. dah lama tak usha free sample ni. nanti nak minat satu..hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »