Friday, February 19, 2021

No Sugar Dark Chocolate Hazelnut Butter

Assalamualaikum..
Hye semua..

Makanan sihat tau.. Hehehe.. Sha beli ini sebab sukakan coklat gelap.. Tak sangka pula anak-anak Sha pun suka makan.. Memang berbaloilah beli.. Hahaha.. Sebenarnya Sha nak beli Dark Roasted Coffee Almond Butter macam yang Blogger Kak Farah kongsikan di blognya.. Baca sini http://famf-tower.blogspot.com/2021/01/dark-roasted-coffee-almond-butter.html.. Tapi disebabkan berlaku kesilapan tak disengajakan, Sha terbeli yang ini.. hehehe.. Tapi masih lagi sedap dan disukai oleh Amani dan Imani juga.. Puas hati tengok anak-anak makan makanan yang Sha beli.. Sha beli dekat Shopee..

Harga sebotol RM26.90 + postage RM4.03.. Berbaloilah pada Sha..

Dapat free gift bekas mask, mask dan juga kelender poket..


Sedap je bila sapu dekat roti.. Tapi Amani tambah nutella.. hehehe.. 

14 comments:

  1. Nampak sedap btl bila disapu pada roti

    ReplyDelete
  2. menarik ni... boleh laa msk waiting list ni��

    ReplyDelete
  3. uish macam ntella die punya pekat tu aish...terliur gak ni

    ReplyDelete
  4. coklat spread mmg sedap..tambahan pula perisa hazelnut..double the sedap..

    ReplyDelete
  5. kwn akak ada buat sdiri juga dan die jual dkt shopee

    ReplyDelete
  6. cantiknya bekas simpan mask tu..comel

    ReplyDelete
  7. Nampak menyelerakan bila disapu pada roti :)

    ReplyDelete
  8. Sedap nampak. Tunggu spread yang ada kat rumah ni habis dulu baru beli

    ReplyDelete
  9. kita pulak yg terliur hahaha

    ReplyDelete
  10. Tak ramai budak suka dark chocolate bagusla anak2 sha suka.. sihat

    ReplyDelete
  11. Sedapnya dark chocolate. Pahit pahit choco yang sedap :)

    ReplyDelete
  12. wah mcm sedap je ni..cuya suka coklat2 ni..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »