Thursday, September 23, 2021

Cottage Fries: New York Spicy Burger

Assalamualaikum..
Hye semua..

Special edition yang hanya di jual di 7Eleven je.. Ada logo 7Eleven dekat pembungkusan dia tu.. Harga pun boleh tahan juga.. Macam biasa, saiz pembungkusan je besar.. Isi secoet je.. kikiki.. Rasa dia pedas, sesuai sangat dengan nama dia yang spicy tu.. hahaha.. Pedas tapi sedap..

RM3.90

Banyak angin dari isi.. kikiki..

5 comments:

  1. Sikit je isi kat dalam. Nasib baik sedap, kan.

    ReplyDelete
  2. jajan baru...leh try ni. wat stok kudapan.

    ReplyDelete
  3. keropok brand wise mmg gini shaaa..aduhai..xpuas mknnnya!

    ReplyDelete
  4. Packaging dia masukan angin ke kerepek. Selalu macam tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »