Friday, September 10, 2021

Hadiah Istimewa dari Blogger Notie

Assalamualaikum..
Hye semua..

Aduh.. Mengejutkan sungguh hadiahnya.. Cantik dan menawan.. Warna kesukaan sha pula tu.. Sebuah Jute Bag biru yang tertera nama Sha.. Bukan hanya beg tapi dapat juga face mask kain.. Ada nama sha juga.. Aduh.. Memang bahagia sangatlah hari ini.. Kikiki.. Terima kasih Kak Notie pemilik blog Saja Suke Suke untuk hadiah yang super duper ohsem ini.. Korang jangan lupa terjah blog kak Notie tau.. Beliau tengah buat cabaran foto.. Banyak gambar dari tempat-tempat menarik yang beliau kongsikan.. 

Klik

Beg jute biru dengan nama Sha disitu.. Sweet je..

Facemask

Bergaya bersama facemask yang ada nama Sha.. Comel tak?? hahaha..

Terus bergaya dengan beg baru.. hehehe.. Lepas nie senanglah nak bawa bekal dan buku.. kikiki..

13 comments:

  1. cantik beg dan mask tu..sronok dpt adiah dr kwn blogger

    ReplyDelete
  2. Cantiknya dua dua hadiah tu. Tahniah KakSha. hari hari boleh bergaya dengan jute bag dan face mask cantik. Padan :)

    ReplyDelete
  3. cantiknya beg ngn facemask!
    alhamdulillah.. rezeki.. =)

    ReplyDelete
  4. cantik royal blue..ke electric blue...
    apa2 blue jelah janji blue

    ReplyDelete
  5. oh sha peminat warna biru rupanya....wah kita geng lah. Alhamdulillah enjoy hadiahnya.

    ReplyDelete
  6. Tahniah, Kak Sha. Cantik hadiahnya.

    ReplyDelete
  7. cantik lah face mask tu. Memang happy lah kalau dapat jute bag dengan facemask cantik sebagai hadiah.

    ReplyDelete
  8. Cantik beg dan facemask. Saya belum sempat guna. Duduk rumah saja buat masa ni. Tahniah Sha

    ReplyDelete
  9. Tahniah, Sha. Cantik-cantik hadiahnya.

    ReplyDelete
  10. Tahniah sha! eh eh warna kegemaran kita sama ke? biru?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »