Sunday, September 5, 2021

MySejahtera

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!!! MySejahtera Sha dah update.. hahaha.. Teruja sangat dari hari YB KJ umumkan terus check MySejahtera.. Siap uninstalled lepas tu installed balik.. hehehe.. Hari ini barulah MySejahtera Sha keluar paparan yang baru selepas di kemaskini di Google Play Store.. Yeah!! 

Kawan-kawan dah kemaskini ke?? Suka paparan ini sebab terus nampak sejarah check-in.. 


9 comments:

  1. Dah update juga pagi tadi lepas subuh hahhaha excited. Maklumlaaa android user kan train dia lewat sikit dari ios kikkikii

    ReplyDelete
  2. yea! sy pon bru update td.. excited plak rs.. haha

    ReplyDelete
  3. Senang kan bila dah update ni. Mudah bila nak tunjuk masuk mana mana premis. siap ada history tu.

    ReplyDelete
  4. Belum update lagi. Masih menanti. Kalau lepas 14 hari tak update jugak baru buat manual

    ReplyDelete
  5. Bestnya dah fully vaccinated.. :) Tahniah..

    ReplyDelete
  6. Amboiiiii lajunya dia update. Akak semalam baru update bila masuk dia tak kenal kita pulak. Kuar dulu. Hari ni tenguk eh dah update. Kena check in check out le nampak gayanya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »