Thursday, September 9, 2021

Suprise Giveaway By Aienienka

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom joint Suprise Giveaway By Aienienka ini.. Syaratnya tak susah pun.. Hadiah menarik..

Suprise yang paling best pernah Sha dapat bila encik suami tiba-tiba ajak beli cincin risik.. Walhal masa tu kami baru je berkenalan.. Memang betul-betul suprise lah Sha masa tu.. Hehehe.. Sha rasa itulah suprise yang paling mengejutkan pernah berlaku dalam hidup Sha..

Giveaway ini akan berlangsung dari 2 September 2021 sehingga 22 September 2021. 

13 comments:

  1. Sweet moment tu surprise merisik. Apa pun semoga ada rezeki dapat surprise daripada Aien pulak :)

    ReplyDelete
  2. singgah dari GA yang sama. all the best

    ReplyDelete
  3. sweet betul surprise Sha dapat. Good luck untuk GA ni!

    ReplyDelete
  4. Auchhhhh.. so romantis!! Best suprise ever!
    .

    Aien dah update senarai peserta.. ^^

    All the best Kak Sha. :)

    ReplyDelete
  5. hehehe sweetnya dapat hadiah surprise. Mesti malamnya tidur tak lena.

    ReplyDelete
  6. Ewah sweetnya cincin risik terus hehe. All the best. Singgah dari GA yg sama ☺️

    ReplyDelete
  7. Bersemutttttt. Sweetnyaaa

    Blogwalking dari GA yang sama . Semoga ada rezeki :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete
  8. Wahh surprise beli cincin merisik terus..wah mmg terus surprise ni hehe sweet lah kak :D

    Good luck kak :)

    ReplyDelete
  9. Salam singgah daripada giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki.. Wahh, tue memang suprise sangat-sangat.. hihi sweet..

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »