Sunday, September 12, 2021

Shopee | PC Wired Headset with Dual 3.5mm Port

Assalamualaikum..
Hye semua..

Oleh kerana sekarang ini kebanyakkan mesyuarat dan juga kursus dibuat secara atas talian, Sha pun mencari-carilah headset yang sesuai untuk dipakai di pejabat.. Asalnya Sha bubuh warna gold dalam shopping cart tapi masa nak bayar dah habis, beli jelah warna kelabu ini.. Headset je pun.. (ayat sedapkan hati).. Hahaha.. Kalau ikut mood memang nak cari warna hitam takpun merah tapi budget tak membenarkan.. Kita ambil jelah apa yang ada.. Ini pun masa Sha buat entry, dah habis dah headset ini.. Memang laku keras.. Pada Sha berbaloilah untuk digunakan sekali sekala bila ada mesyuarat ataupun kursus..

Sha bayar RM26.27 je lepas claim shopee coins (RM7.23) & Voucer Kedai (RM1)..

Wayar dia panjang gila.. Memang puas hatilah..

Terus cuba.. Bolehlah guna untuk mesyuarat atas talian minggu hadapan.. Yeah!!

7 comments:

  1. Alhamdulillah.. yeay barang dah sampai.

    ReplyDelete
  2. murah! sy beli kat mr.diy.. mahal skit dr shopee.. haha

    ReplyDelete
  3. Laku keras headset ni ramai beli. Lebih mudah guna headset bila kerja online ni kan. Kurang noise sikit.

    ReplyDelete
  4. Senang kan kalu ada alat nie, tak ganggu orang lain...

    ReplyDelete
  5. Boleh consider ni. Akak pun tengah cari satu ni. Yang ada dah 'bunuh diri'. :)

    ReplyDelete
  6. Nampak okay lah headset tu. Zaman2 online meeting ni memang penting gadget mcm ni. Yayy selamat bermeeting!

    ReplyDelete
  7. menarik! tp kalau shida beli xtahu pula nk buat ape..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »