Wednesday, September 29, 2021

Shopee | Chocodap's Almond Sesame Choc & Meteor Chocolite

Assalamualaikum..
Hye semua..

Memenuhi permintaan Imani yang inginkan Meteor Chocolite dari Chocodap ini.. Dah lama sebenarnya dia minta, mak je tahankan.. Iyelah sebelum ini dah belikan cadbury.. Kena tunggu Cadbury habislah baru boleh beli coklat lain.. hehehe.. Oleh kerana stok coklat dah habis, barulah boleh membeli.. hehehe..

Sha ini tak suka sebenarnya coklat putih tapi keluaran Chocodap ini sedap.. Tak manis dan jadi lagi sedap sebab ada bijan hitam tu.. Memang lekalah mengunyah.. Tu yang terus beli packaging 500g.. hehehe.. Paling best bila coklat sampai dalam keadaan elok, tak cair.. Suka dan puas hati betul.. 


Chocodap's Almond Sesame Choc - RM49 (500g)
Meteor Chocolite - RM29 (300g)

Chocodap's Premium Chocolate Bar 50g - Percuma beli Meteor Chocolite
Chocodap's Premium Mini Bite Chocolate Milk 60g - Percuma beli Almond Sesame Choc
Sedap.. Memang premium seperti yang diperkatakan.. Ini pertama kali Sha makan.. Memang best bila dapat percuma.. hehehe..

7 comments:

  1. Wah boleh cuba juga ni. Betul, yang kurang manis tu lagi sedap dan suka nak makan.

    ReplyDelete
  2. SA memang cuka choc ni sbb dia rich of choc dan premium.sgt seta ding dengan choc2 kat luar sana

    ReplyDelete
  3. Shida ade juga..tp yg paket2 sha..yg mcm telur tu pun pernah juga mkn..sedap!

    ReplyDelete
  4. Pertama kali nampak coklat ni. Tak pernah cuba lagi produknya.

    ReplyDelete
  5. Ammi suka choc putih.. Nak2 kalau ada nuts dlm dia

    ReplyDelete
  6. ada lg x? sy tgh tadah tangan ni heheheh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »