Thursday, September 30, 2021

Wall's Solero Split Lime & Vanilla

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini antara aiskrim yang selalu Sha beli untuk buat stok di rumah.. Senang dapat dan harganya pun murah.. Ada dua rasa iaitu limau dan vanila.. Memang ngamlah.. Saiz pun berbaloi sangat untuk harga RM1 tu.. kikiki.. Paling suka makan aiskrim ini aadalah Amani.. Memang senang nak pujuk dia kalau ada aiskrim ini.. kikiki...

RM1

Bahagian luarnya yang warna hijau tu perisa limau..

Ha.. Nampak tak yang warna putih tu.. Tu perisa vanila.. Memang ngamlah bila digigit serentak..

8 comments:

  1. Musim2 panas mcm sekarang ni, mmg ngam makan ice cream..

    ReplyDelete
  2. sukanya kalau dapat aiskrim ni... :-)

    ReplyDelete
  3. Saya pun suka aiskrim ni sejak zaman sekolah lagi. best makan masa demam sbb masam limau dia buat lidah yg takde rasa tu aktif sikit dan vanila dia legakan sakit tekak 😋

    ReplyDelete
  4. suka jg bila tetiba tekak nk mkn benda masam hehehe

    ReplyDelete
  5. fav shida ni..sedap perisa ni sha..

    ReplyDelete
  6. kami pun memang suka aiskrim ni
    kalau pegi peti aiskrim dekat kedai
    yang ini selalu dicari

    ReplyDelete
  7. Bukan amani je suka acik pun suka.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »