Sunday, September 19, 2021

ebook | Nasi Lemak Tepi Kubur oleh Izma Qahiera

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tertarik sebab tajuk dia.. Hahaha.. Nasi Lemak Tepi Lubur.. Ingatkan cerita seram, rupanya kelakar..

Sha suka cara Haliq dan ayah dia berkomunikasi.. Macam kawan-kawan namun masih ada rasa hormat dan sayang.. Walaupun bengang juga dengan perangai Haliq yang macam lembap je bila bab perasaan dan cinta tapi okaylah.. Jalan cerita santai dan kelakar.. Kelakar tengok gelagat ayah Haliq yang kuat menyakat dan nakal.. Watak Manja pun okay je.. Ba hati dah sayang, apa pun sanggup dilakukan.. Mujurlah memang dah jodoh.. 

Sha baca pada 18.09.2021 dan selesai pada 19.09.2021..

Sha pinjam dan baca menggunakan aplikasi PNM e-Reader..
Published 2017 by Anaasa Publication

6 comments:

  1. Haaa saya pun sangka cerita seram. Rupanya cerita kelakar pulak ye.

    ReplyDelete
  2. Selamat membaca sha :)
    sha jika kelapangan jemput join GA shida ya :)

    ReplyDelete
  3. kenapa cover buku dia tak ada kena mengena dengan tajuk cerita?! Hahaha adoiii

    ReplyDelete
  4. Tajuk tu tak menahan misteri nusantara sungguh ni. aduhaiiiii akak kalau layan eboook entah bila lah nak habis. Ada yang dapat free pun tak terbaca lagi. Salute lah kat sha

    ReplyDelete
  5. Tajuk dia menarik dah tapi cover dia macam tak kena pulak. Ingatkan cerita seram. Rupanya tak!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »