Thursday, September 23, 2021

ebook | Cik Housekeeping I Love You oleh Dilla Ahmad

Assalamualaikum..
Hye semua..

Boleh layan jugalah cerita ni sebab ringkas dan tak stress sangat.. Walaupun minah gediks ramai tapi disebabkan Daniel ni bukan playboy, jadi tak adalah apa sangat.. Watak Aina sebagai heroin pun tak adalah lembik sangat, mampu mempertahankan diri dan melawan balik.. Adalah babak suspen tapi kejap sangat.. Tak sempat nak feeling takut.. hahaha.. Yang paling ketara kenapa Sha boleh baca novel ni sampai habis sebab watak utamanya tak lembik dan mudah terpengaruh.. Hero dan heroinnya dibentuk dengan cantik.. Cuma ada lah sikit-sikit jalan cerita dia Sha tak berkenan tapi masih okay untuk layan sampai habis sebagai bacaan santai.. Ada kelakar, sedih dan suspen.. hehehe

Sha baca pada 21.09.2021..

Sha pinjam dan baca menggunakan PNM e-Reader..
Published April 2016 by Anaasa Publication

3 comments:

  1. Boleh jadi tajuk Drama ni Sya nampaknya

    ReplyDelete
  2. Anaasa Publication ni saya jarang beli novelnya sebab tak biasa dengan penulisan penulisnya. tapi penulis Dilla Ahmad macam biasa nampak

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »