Thursday, September 30, 2021

Goodreads | Bacaan September 2021

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Dah berjaya capai sasaran 202 buah buku untuk tahun 2021 ini.. Tahun ini memang Sha banyak baca ebook dari buku fizikal.. Lebih senang sebab menggunakan telefon kan.. Telefon tu sentiasa ada dekat tangan, jadi senang nak akses bahan bacaan.. Selain PNM e-Reader dan Oakbee Buffet, Sha juga membaca menggunakan aplikasi Google Play Books.. 

Cabaran selesai pada 29 September 2021..


5 comments:

  1. wah..tahniah...kita beli buku dah banyak tapi baca belum abis..

    semoga ada kekuatan...

    ReplyDelete
  2. Wah, banyak buku Kak Sha baca bulan ni.

    ReplyDelete
  3. Cayalah Sha.. Ammi brapa ntah tapi mmg x sampai 15 pun

    ReplyDelete
  4. sejak masuk opis ni ebook sy pun entah ke mana laa ni heheheeh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »