Wednesday, September 1, 2021

Filem US | Atomic Blonde (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem lama ini.. Tonton sebab rasa macam nak layan hero wanita je sekarang ini.. Kikiki.. Tapi tu lah, ada babak yang tak menarik.. Mujur tonton sorang je.. 

Filem masih menarik kalau skip part yang tak best tu.. Lorraine ini spy bukan double lagi dah.. triple ejen tu.. Tugas dia untuk dapatkan senarai yang dicuri.. Satu yang menarik bila tonton filem macam ini, kalau tak berlebihan.. Babak aksi dan penyiasatan serte emosi seorang perempuan tu mampu membuatkan dia bangkit melawan dan melaksanakan tugas dia dengan baik.. Tu yang buat filem tu jadi menarik..

Atomic Blonde
2017 ‧ Action/Thriller ‧ 1h 55m
Lorraine Broughton, who works as a spy for MI6, is sent on a mission to Berlin just before the collapse of the wall, to get hold of a stolen list, which has the names of exceptional secret agents.

6 comments:

  1. dia bila hero perempuan ni feel dia lebih sikit hehe

    ReplyDelete
  2. Action movie kalau watak seorang perempuan mesti macam perghhh woww gitu

    ReplyDelete
  3. Wah.. Charlize Theron memang best carry watak macam ni

    ReplyDelete
  4. walaupun ceta lama tp x penah tgk ceta ni.. hihihi

    ReplyDelete
  5. tiber rs mcm dah lama charlize ni x berlakon😊

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »