Thursday, July 8, 2021

Jom Join Giveaway Blog ShalimarYusofDotCom

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom sertai GA anjuran Blogger ShalimarYusof.. Hadiah lumayan dan syarat pun mudah.. Rugi kalau tak sertai.. Sambil-sambil tu bolehlah tambah kenalan.. Berminat? Klik je Jom Join Giveaway Blog ShalimarYusofDotCom atau boleh juga klik gambar dibawah.. Mudahkan.. Mohle deras.. Rugi wei kalau terlepas.. hehehe..

Tempoh giveaway adalah selama 1 bulan bermula 4 julai 2021 hingga 4 ogos 2021.

14 comments:

  1. Selamat bergiveaway KakSha. Semoga ada rezeki menang

    ReplyDelete
  2. jalan2 singgah sini. goodluck

    https://kanvasdakwat.blogspot.com/2021/07/jom-join-giveaway-blog-shalimaryusofdotcom.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum... singgah sini... nak cakap terima kasih sebab sudi support kitaaa

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, salam singgah dari saya yang jugak salah sorang yang join giveaway nie.. Semoga awak berjaya...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum... hi awak yang bertuah... boleh check keputusan giveaway...

    ReplyDelete
  6. jalan2 dari giveaway yang sama
    https://www.mialiana.com/2021/07/jom-join-giveaway-blog.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »