Tuesday, July 20, 2021

Filem US | Cosmic Sin (2021)

Assalamualaikum..
Hye semua..

FIlem mengenai peperangan yang berterusan dengan Alien.. Bila bumi dan planet-planet lainnya dah mempunyai hubungan yang okay.. Ada alien yang tak puas hati sebab mereka merupakan tentera yang sentiasa berjuang maka alien ini cuba mencetuskan peperangan dengan manusia.. Cubaan mereka berjaya digagalkan bila manusia berkorban demi mengelakkan peperangan.. Cerita sempoi dan strait je.. Menarik sebab paparan tahun hadapannya.. Alien dia boleh ambil alih badan manusia.. Memang nampak ganaslah..

Cosmic Sin
2021 ‧ Sci-fi/Action ‧ 1h 28m
In the year 2524, four centuries after humans started colonizing the outer planets, retired Gen. James Ford gets called back into service after a hostile alien fleet attacks soldiers on a remote planet. The threat against mankind soon escalates into an interstellar war as Ford and a team of elite soldiers try to stop the imminent attack before it's too late.

3 comments:

  1. Alien boleh take over badan manusia? mesti payah nak tewaskan camtu

    ReplyDelete
  2. jauhnya tahun depa... boleh pulak main jealous-jealous eh hahaha

    ReplyDelete
  3. alien dah ambil alih badan manusia macam konsep hantu dah jadinya. Belum pernah lagi hantu vs alien kan?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »