Sunday, July 4, 2021

Makanan | Nissrina Mooncake Mini Mix

Assalamualaikum..
Hye semua..

Makanan yang menjadi kegilaan Sha.. hahaha.. Mooncake.. Kali ini kita cuba keluaran Nissrina pula.. Ada pelbagai perisa dan juga saiz.. Sha pilih kombo mini mix.. Ada 6 ketul dengan 6 rasa.. Sedap, lembut dan berbaloi dibeli.. Owh ya.. Ini bukan review berbayar.. Sekadar berkongsi dengan anda semua apa yang menarik Sha beli.. hehehe.. Berminat? Boleh cari di Facebook..

Menarik sebab bekasnya yang special dan sesuai dijadikan sebagai hadiah.. Harga untuk kombo mini mix ini ialah RM36 dan postagenya RM10..

Siap ada pisau, garfu plastik untuk memudahkan pelanggan makan..

6 rasa itu ialah:-
Redbean
Mungbean
White bean pumpkin
Redbean eggyolk
Mungbean eggyolk
Pandan melon

Pandan melon
Cantikkan warna pandan tu dihiasi biji melon.. Rasa yang tak terlalu manis dan sedap dimakan.. 

White Bean Pumpkin
Sedap sebab setiap gigitan ada biji labu.. Terasa rangup dan tak manis.. Memang bestlah layan..

Mung Bean
Rasa dia sangat mewah.. Namun tak manis.. Sesuai dia makan bersama secawan kopi.. hehehe..

Mungbean Eggyolk
Warna kuning telur yang cantik.. Rasa manis dan masin yang sangat cantik.. Hehehe.. Sedap..

Red Bean
Sedikit manis namun masih sedap buat mereka yang meminati kacang merah..

Redbean Eggyolk
Telur kuning tu berjaya mengimbangi rasa manis kacang merah.. Memang sedap dan berbaloi..

8 comments:

  1. Lama x makan mooncake nanti nak cari gak la

    ReplyDelete
  2. Menarik macam macam intinya. Tak pernah lagi makan mooncake.

    ReplyDelete
  3. memikat, saya terus cari di facebook
    @ nissrina mooncake

    ReplyDelete
  4. Pling suka kalau ada pumpkin

    ReplyDelete
  5. dapnye, dulu masa keja hotel....selalu dpt makan mooncakes, now dah jarang dah. he he he...

    ReplyDelete
  6. Wahh byknyaaa flavour..sha shida xmkn moon cake hehee ^_^

    ReplyDelete
  7. cantik lah pandan melon tu. Hijau dia cantik

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »