Friday, July 9, 2021

Good Morning Everyone

Assalamualaikum..
Hye semua..

Selamat pagi.. Buat apa je tu.. Sha kat pejabat.. hehehe.. Masuk pejabat komputer pula buat hal.. Menyala tapi skrin hitam je.. 3,4 kali jugalah cuba buka tetap lah dia hitam je.. Stress rasanya.. hahaha.. Sudahnya, membaca jelah.. Senang.. Mujurlah dikelilingi buku.. hehehe.. Jom baca.. Agak-agak berapa buah bacaan hari ini??

Update: Sekejap je komputer Sha blank, dalam 20 minit macam tu je.. hehehe.. Tak sempat nak habis baca 1 buku pun.. kikiki

Selamat pagi kawan-kawan..

Breakfast Sha pagi ini.. Nasi goteng tuna bersama ulam kacang kelisa..

Yeah!! Dah berjaya betulkan tali skipping.. Bermulalah misi untuk skipping di rumah supaya kembali cergas.. Jom senam..

10 comments:

  1. sama la breakfast kita hari ni, makan nasi goreng! Selamat pagi kak sha :)

    ReplyDelete
  2. Morning KakSha. Komputer buat hal pulak ye. Sedap bekalan KakSha, siap ada ulam kacang botol lagi

    ReplyDelete
  3. Selamat pagi Sha. Masuk opis gak ni, tapi opis di rumah. Hehe

    ReplyDelete
  4. hari ni WFH je. hujan je sepanjang hari ni. sejuk2 minum teh petang~ happy Friday, Sha

    The Grey Lines Between Log | Installing IKEA DETOLF Glass Cabinet

    ReplyDelete
  5. selamat berskipping kak sha hehehe

    ReplyDelete
  6. Kita punya tali skipping duduk dalam almari hehehe... Segan nak melompat sejak abg ipar duduk serumah ni

    ReplyDelete
  7. Komputer merajuk ke kak sha sebab lama sangat WFH hehehehe.
    Selamat berhujung minggu kak sha :)

    ReplyDelete
  8. cara shida bersenam skg ni sha..tlg husben berniaga..berdiri tanpa duduk selama 4 jam..customer dah kurg atau dtg sikit2 baru dpt labuh punggung kat kusi ^_^

    seronok sha dapat ber exercise mcm tu..shida pn suka..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »