Saturday, July 3, 2021

Nestle Fitnesse: Red Berries

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha beli dah lama sebenarnya cereal bar ini.. Cuma tak ingat simpan kat mana.. Semalam barulah jumpa masa mengemas.. Sedap rupanya Cereal bar ini.. Ada rasa masam dari red barries tu yang berjaya mengimbangi rasa manis coklat putih di lapisan bawah cereal.. Lepas tu cereal bar ini mengenyangkan.. Sha makan 1 ini masa lunch dan tak makan nasi pun.. Petang baru lapar balik.. Kira okaylah kan untuk yang nak jaga pemakanan.. hehehe.. 

Harga dia dalam RM2 kalau tak silap SHa lah.. hehehe..
Lupa.. Lama dah beli..

Nampak tak ketulan-ketulan yang berwarna pink/merah tu?? Itulah dia red berries..

2 comments:

  1. Sedapnya snack bar macam ni. Warna dia tu menarik mata betul

    ReplyDelete
  2. Sedapp ni mmg suka. Yg cornflakes pun sedap

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »