Monday, July 12, 2021

Pengalaman Suntik Vaksin Dos Pertama

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Semalam Sha telah menerima dos pertama vaksin.. Memang terkejut jugalah sebab Sha tak terima notifikasi sebaliknya Sha terima panggilan telefon menanyakan keberadaan Sha dimana.. Kemudian Sha ditanya sama ada telah menerima suntikan vaksin atau belum.. Selepas mengesahkan Sha belum lagi disuntik, Sha ditanya sama ada berminat atau tidak untuk disuntik.. Bila Sha jawab berminat Sha diminta untuk datang petang tu juga ke pusat suntikan vaksin.. Maklumkan sahaja Sha terima panggilan pada petugas.. Teruslah Sha bersiap dan ajak encik suami.. Alhamdulillah prosesnya berjalan dengan lancar..

Terima panggilan pada jam 4.02petang..
4.22 petang check ini MySejahtera di Pusat vaksin..
4.35 petang Sha dicucuk..
4.53 petang sesi bergambar dengan props.. hehehe..
5.20 petang dah ada dekat rumah..

Simptom lepas cucuk
Tempat cucuk tu rasa berdenyut tapi tak sakit..
Tangan lenguh-lenguh dan mengantuk..


11 comments:

  1. Doakan LeYa juga esok LeYa vaksin dos pertama

    ReplyDelete
  2. kalau dapat call ni biasanya ada yang cancel last minute ataupun terlepas appointment. Rezeki kak sha dapat vaksin lepas husband kan? Tahniahhhh

    ReplyDelete
  3. alhamdulliah. slesai 1 dos tu kira lega dah. doakan kami jugak huhu

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, dipermudahkan

    ReplyDelete
  5. Nasib baik Sha angkat call ye kalau tak terlepas la peluang

    ReplyDelete
  6. Tahniah sha! shida masih menunggu..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..wahh berdesup sampai. Syukur cepat prosesnya. semoga baik baik je KakSha

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..cepat sungguh prosesnya..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »