Saturday, January 2, 2021

ebook Percuma Dari Buku Fixi

Assalamualaikum..
Hye semua..

Berita gembira buat ulat buku yang kesempitan atau yang baru nak mula membaca buku-buku terbitan Fixi.. Fixi bagi banyak ebook percuma untuk bacaan anda.. Cuma perlu ada aplikasi esentral @ Google Play Book @ Kaki Buku.. Sha guna Google Play Book sebab lebih mudah untuk akses.. Buka saja aplikasi Google Play Books dan taip 'Buku Fixi' di bahagian search.. Nanti akan keluar senarai semua buku terbitan buku Fixi..

Ini ialah ebook yang Fixi berikan secara percuma.. Hilang, Parcel, Pentas, Pinjam, Retina dan Romantis Sha dah baca.. Yang lain-lain tu tak pernah baca lagi.. 

Selamat dah bubuh dalam library Google Play Books..

Soulless dan Ular tu pun keluaran buku Fixi tapi tak free, Sha beli.. Dendam Semalam tu buku terbitan karangkraf..

15 comments:

  1. rajinnya Sha membaca buku online. Tahniah. Buku yg dibeli thn lps pun abam kie blom abis baca. huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih senang akses.. Sebab telefon memang selalu ada kan.. Sha pun masih ada buku fizikal yang tak dibaca.. 🙈🙈

      Delete
  2. Best gak tu dapat e-book percuma. Selamat membaca Kak Sha :)

    ReplyDelete
  3. Lama tak baca fixi ni.. kena baca ni mana yang dah lama tersimpan dalam rak tapi belum dibaca huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pun jarang baca Fixi kecuali beberapa penulis yang memang Sha minat..

      Delete
  4. Ooo..baru tahu camni ke hehe. Ok nanti kita try buat

    ReplyDelete
  5. baru je beli buku fixi waktu sale aritu. yg free ni boleh save bajet sikit..tapi nak baca tu tak tahu bila..hehe

    ReplyDelete
  6. haritu baru je baca Pentas. Baca satu perenggan dah tertidur. Sekarang ni susah betul nak membaca. tahu2 je dah pagi hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »