Thursday, January 7, 2021

Minuman | Goodday: Black Glutinous Rice

Assalamualaikum..
Hye semua..

Goodday keluarkan susu baru.. Sha pun ternampak sebenarnya sebab susu ini duduk dekat kaunter pembayaran 7Elevan.. Kalaubtak memang tak belilah.. hehehe.. Lagipun warna kotak dia cantik.. Ungu dan ditawarkan harga promosi.. RM2 je sekotak.. Dari segi rasa pula okaylah.. Rasa dia tak adalah wow sangat tapi masih sedap diminum tambah bila diminum sejuk.. Memang best dan boleh layan.. Rasa dia macam kita minum bubur pulut hitam versi air.. Kalau suka makan bubur pulut hitam memang akan sukalah air ini.. Paling best rasa manis dia tu ngam ngam je.. Memang sedap seadanya.. Ha gitu.. Tapi ini ikut rasa di lidah dan tekak Sha tau.. Bukan juga review berbayar.. hehehe..

RM2 - Harga promosi

9 comments:

  1. Waalaikumussalam. wah sangat menarik. rasanya belum pernah nampak lagi produk baru ni kat area sini :D

    ReplyDelete
  2. alamak, bubur pulut hitam versi air. Boleh cuba ni kalau jumpa.

    ReplyDelete
  3. rare sgt ada air pulut hitam ni

    ReplyDelete
  4. atie klu susu, mmg tak pernah kena dgn tekak heehe h

    ReplyDelete
  5. tak pernah nampak air ni.. ada rupanya ye air bubur pulut hitam.. kena try ni..

    ReplyDelete
  6. Rare jugak rasa bubur pulut hitam versi air

    ReplyDelete
  7. Pernah rasa. Bagi saya, rasanya pelik sikit. Lagi suka versi bubur pulut hitam.

    ReplyDelete
  8. 7e ekk? nanti nak try beli.
    asben aida memang peminat setia bubur pulut itam.
    nak kasik dia rasa :) hi hi hi...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »