Friday, January 8, 2021

Pembelian Buku Sesi Pembelajaran 2021

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Selesai sudah pembayaran duit buku tulis, buku kerja dan baju sukan untuk Nur Amani dan Nur Imani.. Walaupun sesi persekolahan masih di awang-awangan namun tetap kita selesaikan mana yang patut.. Kalau ikut jadual hari ini pembelian buku untuk darjah 2 sahaja namun disebabkan pihak sekolah telah menyelesaikan pembungkusan buku bagi semua darjah makanya bolehlah terus belikan untuk Amani sekali.. Pembayaran termasuk 2 baju pendidikan jasmani untuk Amani dan 1 untuk Imani ialah RM312 semuanya.. Baju pendidikan jasmani tu Sha beli sebab design baru dan cantik.. hehehe

Bagus bila pihak sekolah dah bubuh siap-siap dalam beg ini mengikut nama dan kelas.. Warna beg pun berbeza..

Buku tulis dan buku aktiviti Amani.. Tahun ini lengkap semua bukunya..

Yang ini Imani punya..

Jadual pembelian buku mengikut kelas..

13 comments:

  1. Waalaikumussalam. Urusan beli buku sekolah anak saya ahad depan. Serba salah jugak dibuatnya

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..
    semoga dipermudahkan urusan akak sekeluarga

    ReplyDelete
  3. Samalah kita Sha... PH pun dah beli siap buku2 sekolah anak. Paling penting ni.

    Sekolah anak pun macam ni juga, masukkan dlm beg. Dulu2 bungkus dlm plastik je. Ada improvement alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  4. Selamat kembali ke sekolah untuk Imani dan Amani! Semoga urusan kali ni dipermudahkan. Kesian budak-budak terlepas keseronokan zaman sekolah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. Tahun ini pun tak tahulah macam mana..

      Delete
  5. Betul, mudah bila dah siap siap letak dalam bag.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sangat mudah dan cepat urusan bila buat macam nie..

      Delete
  6. utk sesi 2021 ni cikgu suruh order & byr online..nanti buku2 sekolah yg dh byr tu akan dpt bila masuk sek nanti sbb ank akak form 2 start sekolah bln 3 nanti

    ReplyDelete
  7. first part da selesai, sha.
    second part ada lagi sebab bila gi beli buku, ada je buku yg takde :(
    aduhai... anak nak kena berulang gi koperasi nanti da naik sekolah.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »