Monday, January 11, 2021

ebook | Pesona oleh Arif Zulkifli

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini merupakan ebook percuma dari Buku Fixi.. Boleh dapatkan di Google Play Books sekiranya anda ingin membaca buku ini..

Kisah yang snagat menarik.. Dua bangsa iaitu Kahin dan Hobat.. Keduanya boleh menggunakan pesona dan saling bermusuhan.. Permusuhan yang berlaku sejak lama dahulu.. Namun sengketa mereka menjadi lebih dasyat bila antara mereka jatuh cinta, berkahwin dan mempunyai zuriat.. Zuriat yang mewarisi dua darah dan menjadi rebutan bangsa Kahin kerana darahnya memberikan kuasa.. Namun kasih sayang seorang ibu berjaya melindungi zuriat itu.. Ketika semua rahsia terbongkar, peperangan berlaku dan muncul seorang gadis melarikan zuriat itu ke dunia tersembunyi.. Maka tunggulah kita sambungan buku ini.. 

Sha baca dan selesai pada 10.01.2021..

Sha baca menggunakan aplikasi Google Play Books.. Boleh dapatkan ebook ini secara percuma di SINI..
Published November 30th 2018

6 comments:

  1. Macam best ni..ok nanti nak.baca

    ReplyDelete
  2. kena tggu kesinambungan pula.. itu yg letih tu hehehe

    ReplyDelete
  3. mesti ending dia dua dua berbaik sebab pewarisan perkahwinan tu. Agak je. selamat membaca sambungannya Kak Sha :)

    ReplyDelete
  4. Wow memang mendebarkan la.. padahal baru baca sinopsis. Mesti best buku ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »