Thursday, January 21, 2021

Shopee | Pelekat Comel

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha beli di Shopee je.. Selalu juga Amani dan Imani minta pelekat bergambar untuk buat kerja sekolah.. Beli dekat kedai sekeping je dah seringgit lebih.. Tu yang Sha cari dekat Shopee.. Beli lebih, bila anak-anak minta dah ada.. Untuk semua ini termasuk postage, Sha bayar RM16.97.. Lama jugalah tunggu sebab pelekat ini dari China.. hehehe..

Sebungkus pelekat aneka bentuk..

Kecik je saiz washi tape ini.. hehehe.. Saja beli sebab Amani & Imani ada pernah minta tape ini..

Ini pelekat comel yang ohsem.. Satu pek tu ada 80pcs dan 40pcs.. Banyakkan.. Kalau nak buat buku scrap, memang comellah..

Satu pek tu ada 12 keping.. Memang meriahlah.. hehehe

Sha ingatkan sticker ini jenis gulung, rupanya sekeping je.. hehehe..

11 comments:

  1. washi tape!! haha i am obses tapi tatau nak buat apa dgn tu sbb atie tak creative heheh

    ReplyDelete
  2. Wah..bolehlah menghias buku lepas ni. Bagi anak-anak seronok walaupun belajar online

    ReplyDelete
  3. Comel comel sticker. kalau dah tengok benda comel ni memang tergoda nak membeli

    ReplyDelete
  4. Wow, banyaknya sticker. Cantik-cantik pula tu Huhuhu

    ReplyDelete
  5. memang naya kalau scroll shopee ni..
    benda rasa tak perlu pun nak beli jadinya.. skrng ni rasa nak beli
    pelekat jugak ni hahaha..

    ReplyDelete
  6. wah banyaknya sticker..comel comel :)

    ReplyDelete
  7. jgn tunjuk washi tape tu kat blogger farrah mf... habis teruja dia tu nnt😊😆

    ReplyDelete
  8. nice, sha. ajar anak kreatif dari kecik :)
    buat jurnal. then lekat kan kat fail ke kan.
    nice!

    kat shopee tu memang berhantu. malas kekadang aida nak search.
    nanti terbeli!!! aduhai :) kopak poket! ha ha ha ha...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »