Monday, January 11, 2021

ebook | Imagikata: Daerah Sebalik Tembok (Snackbook) oleh Arif Zulkifli

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini adalah cebisan dari buku penuh dengan tajuk Imagikata.. Seperti biasa, Sha beli dan baca ebook ini menggunakan aplikasi Google Play Books..

Ceritanya pendek.. Dunia dimana manusia hidup dalam keadaan terdesak dan beras merupakan sesuatu yang sangat mahal.. Ben hidup berdua dengan ibunya.. Selepas kematian ayahnya, ibu Ben tidak lagi mampu berkerja hanya Ben seorang sahaja yang berkerja.. Itupun demi meneruskan kelansungan hidup.. Namun tiba-tiba ibu Ben muntah darah dan semakin lemah hingga menyebabkan Ben nekad untuk menyeberangi tembok yang mengelilingi daerah tempat tinggalnya.. Apa yang ditemui disebalik tembok sangat mengejutkan..

Sha baca dan selesai pada 11.01.2021..

Sha baca menggunakan aplikasi Google Play Books..
Published February 2017 by Open Bridge Publications Sdn. Bhd.

7 comments:

  1. cita ni mesti sedih gila .. hmmm klu baca ni curah2 air mata

    ReplyDelete
  2. rajinnye mak baca buku cerpen online skrg dh senang., lgpon murah je kann., ;p

    ReplyDelete
  3. Dapat bayangkan struggle nya hidup mereka ni. Kisah yang menarik untuk dibaca.

    ReplyDelete
  4. Apa dia Ben jumpa sha.. eesh berdebar pula nak tau ending

    ReplyDelete
  5. apa yg ada sebalik tembok tu? macam saspen pula cite dia..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »