Thursday, January 14, 2021

Shopee | Bamboo Tissue Non Fluorescent 4ply

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Tisu memang antara perkakas yang wajib ada dekat rumah Sha.. hehehe.. Sebelum ini Sha beli sekotak (30pcs) dengan harga RM23 - RM30, kali ini Sha dapat 40pcs dengan harga RM26.80.. Kualiti tisu dia pun okay dan packaging yang kecil memudahkan untuk di bawa dalam beg tangan.. Bolehlah tahan 2 bulan kot.. hehehe.. 

Walaupun kotak dia kemek tapi isi dia okay..

Inilah rupa dia.. Satu pek ini ada 192pcs.. Lembut tisu dia..

22 comments:

  1. Wah banyaknya borong tisu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. stok untuk rumah, pejabat, dalam kereta dan beg tangan..

      Delete
  2. waa, banyaknya beli. kaella pun tisu benda wajib kena ada dekat rumah. everytime lepas basuh muka mesti guna tisu hehe

    ReplyDelete
  3. First time tengok Kak Sha tisu jenis macam ni. Haha

    ReplyDelete
  4. Lagi murah ni beli banyak banyak. Senang buat stok.

    ReplyDelete
  5. Ni tisu utk kegunaan harian ke sha? shida byk sediakn tisu utk kegunaan kat dapur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. kegunaan harian.. lap muka, lap tangan..
      buh dalam kereta, buh kat handbag.. hehehe

      Delete
  6. saya tisu macam ni saya letak dalam kereta..senang nak selit tepi pintu. wah akak jenis beli banyak terus yea..jimat kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. Memang beli banyak terus.. hehehe..
      Kat rumah, kat pejabat.. Dalam beg tangan.. dalam kereta.. hehehe

      Delete
  7. lembut mcm ni senang kalis air pula kan

    ReplyDelete
  8. Tisu... benda wajib ada di rumah, dalam kereta, dalam handbag juga heheheheee.

    ReplyDelete
  9. Pembirong shopee rupanya.. hehehe

    ReplyDelete
  10. senang beli banyak2 macam ni..hehe

    ReplyDelete
  11. wah. ni betul borong tisu ni.
    yes la kan. kena dgn harga, wajib la beli byk.
    berbaloi. jimat :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »