Friday, January 15, 2021

Hadiah Istimewa dari Blogger Anies

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah, Sha terima hadiah dari Blogger Anies.. Belum sempat buang plastik dan balut, imani dah cop dulu.. Hehehe.. Suka dia tengok komik ini.. Saja Sha usik cakap ini mak punya.. Terus dia merajuk.. Hahaha.. Sesekali mengusik anak kan.. Terima kasih ye Anies sebab bagi komik ini pada Sha.. Jom terjah blog Anies 👉 http://aniesandyou.blogspot.com/

18 comments:

  1. Tahniah kak Sha. Bertambah koleksi buku kak Sha. Selamat membaca :)

    ReplyDelete
  2. Memang fav kanak2 la buku ni kan hahaha

    ReplyDelete
  3. memang sesuai sgt..hadiahnya..congrats!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...seronok terima pemberian dari sahabat blogger. Jauh di mata, dekat di hati gitu.. :)

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya dapat hadiah!

    Hari ni last day untuk join GA http://www.aimisyahirah.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html kot ada rezeki, mehla join! :)

    ReplyDelete
  6. waaaa kak sha dapat hadiah juga... tahniah kak sha :0

    ReplyDelete
  7. Tahniah!
    Selamat membaca dan moga terhibur.

    ReplyDelete
  8. Tahniah, Sha, dapat hadiah. Rezeki. Lepas ibu baca, boleh pass kat anak pula.

    ReplyDelete
  9. sama2...

    enjoy your reading ;-)

    ReplyDelete
  10. Mak seronok anak pun seronok ni.. rezeki kan

    ReplyDelete
  11. Tahniah dapat kiriman istimewa.
    Selamat membaca dan moga terhibur dengan Lawak Kampus tu.

    ReplyDelete
  12. tahniah kak sha. selamat membaca :)

    ReplyDelete
  13. menarik sgt ni, sha.
    tahniah sebab dpt hadiah dari anies.

    ReplyDelete
  14. Tahniah, Sha. Bertambah koleksi bahan bacaan 😊

    ReplyDelete
  15. ni komik favorite dari zaman sekolah ni. Sooo sweet lah kak anies dengan kak sha ni

    ReplyDelete
  16. Tahniah sha! shida pun dpt sebuah..blm buka plastik lg hehe..syg nk buka <3

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »