Wednesday, January 13, 2021

PKPB 2021 / Pengisytiharan Proklamasi Darurat

 



10 comments:

  1. smoga pkp 2.0 kalini ...kes akan menurun...aamiin

    ReplyDelete
  2. Dgr darurat..semua rakyat panik..aduhai..huhuu

    ReplyDelete
  3. x fhm sy apa laa yg diorg sibukkan dgn politik time covid mcm ni...mengalahkan politik amerika!

    ReplyDelete
  4. penang pkp :( huhuhu terpenjara lagi :(

    ReplyDelete
  5. redha dengan PKP dengan harapan covid makin menurun. .. Aamiin. ^^

    ReplyDelete
  6. Bersamalah kita mengharungi PKP 2.0 ini dengan tabah. Harap cepatla habis covid19 ni. Jemu duduk di rumah

    ReplyDelete
  7. Semoga masing masing hadam dan mendengar kata..sama sama usaha kali ni #kitajagkita

    ReplyDelete
  8. So far pkpb kt sini mcm xde beza je.. nasib baik tmpt yg kes shooting state terus arahkan pkp.. tp masih jgk byk kes

    ReplyDelete
  9. pkp - aida setuju. elak rentas negeri / daerah. the only way org kita boleh dok diam.
    darurat politik - double setuju! if not, politician ni tak reti dok diam. beri komen di media mcm takde akal! frontliners bagai nak mati di hospital, diorang nakkan pru.
    Allahu Akbar!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »