Tuesday, January 5, 2021

Shopee | Rehal Kayu Berukiran

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Mujur ada shopee.. Anak-anak Sha dah sebulan lebih mula mengaji semula.. Kebetulan ada jiran tangga sebelah yang sudi mengajar.. Selalu tu mereka mengaji tanpa rehal.. Entah kenapa minggu lepas tiba-tiba nak rehal pula.. Nak cari dekat kedai, tak pasti dekat mana ada jual.. Sudahnya scroll Shopee jelah.. Alhamdulillah, banyak je pilihan.. Cumanya sebelum beli Sha baca review terkini.. Mana yang okay tu teruslah Sha beli.. Cantik dan berbaloi dengan harganya.. Beli dua, senang.. Tak adalah berebut..

Rehalnya.. RM15.00 (1pcs)

13 comments:

  1. Semangat lain macam bila mengaji dengan rehal ni huhuhu

    ReplyDelete
  2. di mydin ada jual rehal.. tp rehal ukiran mcm ni lg legend... mcm rehal kita ngaji dulu² je

    ReplyDelete
  3. guna rehal kayu lagi best daripada plastik. Nice to know shopee ada jual lagi rehal ni

    ReplyDelete
  4. Cantik rehal kayu, sekarang banyak rehal kayu macam meja lipat tu.

    ReplyDelete
  5. dulu tgk ja papan rehal mesti nak... tak pernah tau harga dia berapa hehehe

    ReplyDelete
  6. cantiklah rehal ni. bukan senang nak cari yg kayu sekarang kira berbaloi dapat beli :)

    ReplyDelete
  7. Cam rehal dulu² harganya pun murah je 🥰

    ReplyDelete
  8. dah x ramai pakai rehal skrg ni. ramai pakai rehal DHO tu... yg kayu mcm ni pn pyh jumpa. byk yg plastik jedah x ramai pakai rehal skrg ni. ramai pakai rehal DHO tu... yg kayu mcm ni pn pyh jumpa. byk yg plastik je

    ReplyDelete
  9. Cantik la.. yg ada kt rumah nie plastik, tak tahan lama

    ReplyDelete
  10. MOga bersemangat mengaji dengan adanya rehal ni :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »