Saturday, January 2, 2021

Goodreads | 2021 Reading Challenge

Assalamualaikum..
Hye semua..

Entry wajib setiap awal tahun.. Kali ini Sha tak letak sasaran yang tinggi.. Sha bubuh 202 buah sahaja.. Bubuh banyak ini dengan semangat ingin membaca secara santai dan tenang-tenang sahaja.. hehehe.. Jom sertai Sha buat cabaran membaca.. Tak payah letak banyak.. Mulakan dengan jumlah yang rakan-rakan selesa.. Boleh bubuh di ruangan komen berapa sasaran bacaan yang ingin kawan-kawan capai.. Boleh juga cadangkan tajuk buku untuk Sha baca..

Kita mulakan dengan 202 buah buku sahaja..

Untuk dapatkan sasaran Sha tu, Sha perlu membaca 4 buah buku seminggu.. Minggu ini dah tinggal 2 hari, tak tahu lagi nak mulakan dengan buku apa.. 

6 comments:

  1. Rajinnya membaca
    Mudah2an target membacanya tercapai.

    ReplyDelete
  2. All the best kak Sha untuk challenge 2021 ni

    ReplyDelete
  3. All the best, Sha.

    Saya pun baru nak letakkan sasaran ni.

    ReplyDelete
  4. saya tak set lagi target untuk tahun ni. selamat membaca ye kak sha. goodluck :)

    ReplyDelete
  5. tahun lepas target 5 itupun gagal. tahun ni letak 5 jugak la kot. Mana tahu mengena pulak

    ReplyDelete
  6. Wah dah mula challenge tahun baru sha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »