Sunday, January 31, 2021

Peristiwa Berdarah Hari Ini

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini kemalangan lah pula.. hehehe.. Cemerkap sangat Sha ini.. Masa nak potong bawang, terhiris/tertusuk jari sendiri.. Membuak-buak darah keluar.. Menitiklah air mata.. hehehe.. Masa tu jugalah tak jumpa minyak gamat.. Rupanya Imani yang simpan.. Tekap dengan minyak gamat barulah darah berhenti.. Pening sekejap.. Rehat jelah hari ini.. hehehe.. 



Beli ini sebab klasik.. hehehe.. Melegakan tekak.. 

11 comments:

  1. Isk nampak macam besar luka sebab kata membuak-buak luka.
    Ok rehat jari itu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Besar hirisannya dan dalam.. tu yang darah lambat berhenti..

      Delete
  2. Adoi.. xpe lah nk bg rehat la tu.. order grab atau food panda je la sha.. hehe.. get well soon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang rehat sungguh nie kak mim.. 😂😂
      Tq kak..

      Delete
  3. Aduh, ngeri tengok darah. Semoga cepat sembuh luka tu. Aaminn

    ReplyDelete
  4. aduhh..shida dalam 2 tahun ni pernah 2 kali terkena mcm tu sha.
    sarsi tu pengubatnya yer heheee ^_^

    ReplyDelete
  5. Allah, hope luka tu cepat kering... next time take care tau

    ReplyDelete
  6. syfakillah sha... darah x msk dlm kuah masakan, kan? hehehe tkt nnt ada yg tumbuh siong hahahah #gurau

    ReplyDelete
  7. tringt pepatah luka lama berdarah kembali.. luka yg baru nk letak kat mana erk? 😅😅😅

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »